Hirdetés

Újabb igáslóval bővült a ThinkPad család



|

Hivatalosan ultrabook a 14 colos, strapabíró noteszgép.

Hirdetés

A Lenovo tegnap az Engadget Expand kiállításon bemutatta régóta pletykált ThinkPad T431s típusjelzésű noteszgépét, amely ugyan nem egy kimondottan „szexi” modell, ám a 14 colos és 1600×900 pixeles kijelzővel szerelt eszközt nem is villantgatásra tervezték. Az 1,6 kilogrammot nyomó termék hivatalosan ultrabook, viszont a durván 331 × 226 × 21 mm-es méreteit figyelembe véve határozottan nem ez a legkarcsúbb ajánlat a kategóriájában.


Az amerikai katonaságnál is használt MIL-STD-810 tartóssági teszteket is túlélő laptop az USA-ban áprilisban kerül majd piacra (az európai forgalmazásról még nem esett szó), a 950 dolláros alapkonfigurációba kétmagos Intel Core i5-3337U (1,8-2,7 GHz, Hyper-Threading) processzor, 4 GB RAM, továbbá egy 320 GB-os merevlemez került. Az ennél többre vágyók Core i7 központi egységgel, 12 GB memóriával, továbbá akár 1 terabájtos merevlemezzel vagy maximum 256 GB-os SSD-vel is kérhetik a laptopot.


További ismert specifikációk: Windows 7 vagy Windows 8 OS, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, opcionális 3G/4G modem, 720p-s webkamera, kombinált audio jack, 2× USB 3.0 kapu, Ethernet és D-SUB portok, kártyaolvasó, fizikai gombokat nélkülöző touchpad, 3 cellás akku, maximum 9 óra akkus üzemidő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.