Hirdetés

Újabb Intel processzorok vonulnak nyugdíjba



|

Ezúttal négy CPU-t von ki a piacról a santa clarai vállalat.

Hirdetés

Az Intel javarészt már halottnak nyilvánította és közel eltemette az LGA1156-os platformját. A santa clarai cég most azokat a legújabb négymagos processzorokat sorolta fel, amelyeket legközelebb von ki a piacról, a kereskedelemből.

 

Ezúttal négy CPU megy nyugdíjba: a 2,4 GHz-es Core i5-750S, a 2,53 GHz-es Core i7-860S, a 2,66 GHz-es Core i7-870S és a 3,06 GHz-es Core i7-880. Nem azonnali hatállyal távoznak azonban a boltok polcairól az említett Intel processzorok.

 

A fentebb szereplő Lynnfield processzorok mindegyikére 2012. március 30-ig fogad el további megrendeléseket az Intel. Tálcás formában egészen szeptember 7-ig folytatják a szállításokat, azonban a dobozos verzióban kapható változatok csak addig lesznek kaphatóak, amíg a készletek kitartanak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.