Újabb játéknotesz az ASUS-tól



|

A G71V az Intel Montevina platformjára épül.

 

Az ASUS a Computex kiállításra magával vitt egy újabb játékra szánt laptopot, amelyet azoknak a felhasználóknak kínál majd, akik a legjobbra vágynak.  

 

Ennek érdekében a laptop nem éppen az ultrahordozható kategóriába tartozik: 17 inches kijelzővel szerelték. A G71V egyébiránt már az Intel Montevina platformjára épül (a platform késéséről bővebben itt olvashatnak), és egy Core 2 Duo processzor hajtja, maximum 8 GB DDR3-as RAM társaságában.

 

A RAID-képes dual SATA merevlemezeket is befogadó laptopba egy NVIDIA 9700M GT került. A játékélményt tovább segíti a gyors válaszidejű kijelző, a speciális billentyűk, valamint a Dolby Home Theater.

 

Az ASUS G71V 15 inches verzióban is megvásárolható lesz - hogy mikortól és mennyiért, azt egyelőre nem tudni. 

 

asusg71v.jpg
A kép forrása: Mobilemag

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.