Hirdetés

Újabb játékos ház a Thermaltake-től



|

Az ARMOR REVO GENE a közepes méretű tornyok között indul.

Hirdetés

A Thermaltake bemutatta az ARMOR REVO GENE-t, amely a közepes méretű tornyok kategóriájában igyekszik meghódítani a játékos beállítottságú felhasználók kegyeit. A ház különlegessége, hogy számos olyan tulajdonsága van, amely csak a teljes méretű tornyoknál található meg.

 

A ház tetejére került egy, a gyártónál már megszokott merevlemez-dokkoló egység is. Elöl a szokásos portok találhatóak meg, illetve két USB 3.0-ás is kapott helyet a panelen. Belülre összesen öt ventilátor helyezhető el, ebből négy porszűrővel.

 

A meghajtóhelyek tekintetében négy 5,25 és öt 3,5 hüvelykes férőhely található az ARMOR REVO GENE-ben. A ház maximum 175 milliméteres processzorhűtőket és 315 milliméter hosszú videokártyákat tud befogadni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.