Hirdetés

Újabb két GPU-s NVIDIA GeForce a láthatáron



|

Abszolút überbrutálnak ígérkezik a csúcskategóriás kártya.

Hirdetés

A WCCFTech információi szerint az NVIDIA hamarosan újabb két GPU-s videokártyával fogja megörvendeztetni a csúcsteljesítményt megfizetni képes fogyasztókat. Az állítólagos termék a GK110 (Kepler) grafikus processzorokat használó GeForce GTX Titan Z utódja lehet, a nyomtatott áramköri lapja kettő GM200 (Maxwell) GPU-nak adhat helyet.

Hirdetés


A pletyka szerint a csúcskártya összesen 6140 darab CUDA maggal, 384 textúrázóegységgel, 192 ROP-pal, továbbá 24 GB GDDR5-ös fedélzeti memóriával rendelkezhet. Az órajelekről egyelőre nem érkeztek információk, továbbá az ár kapcsán sem tudott tájékoztatást nyújtani a forrás.


A Titan Z eredetileg 3000 dollárért került piacra, részben ezért is maradt lényegében egy pusztán erőfitogtatásra használható bemutatódarab. Ha tényleg jön a pletykált utódja, akkor biztosan rendkívül drága lesz, de azért nem ártana a fenti összegnél számottevően racionálisabb árcédulát ráragasztani.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.