Hirdetés

Újabb külső hangkártyával újított az ASUS



|

Fejhallgatót preferálóknak ajánlott a Dolby Home Theater támogatással rendelkező periféria.

Hirdetés

Ma délelőtt az ASUS hazai kirendeltsége bejelentette Xonar U7 külső hangkártyáját, a 32-150 ohmos fejhallgató-erősítővel ellátott periféria a tervek szerint május közepén bruttó 23990 forintos ajánlott végfelhasználói áron kerül majd a boltok polcaira.


Az elsősorban fejhallgatót preferáló játékosoknak, továbbá komolyabb zenehallgatóknak ajánlott megoldás a tájékoztatás szerint az alaplapi integrált megoldásoknál jelentősen részletgazdagabb és minőségibb hangzást kínál. A számítógéphez USB kapun keresztül csatlakozó, beépített mikrofon- és hangerőszabályzó potméterrel kiegészített Xonar U7 a riválisok többségével ellentétben nyolccsatornás, plusz Dolby Home Theater v4 támogatással is rendelkezik.


További specifikációk: 114 dB jel-zaj arány, 10-46 kHz frekvenciatartomány, 192 kilohertzes és 16/24 bites mintavételezés. Portok: 2× RCA az előoldali bal-jobb csatornáknak, 3× 3,5 mm-es Jack az oldalsó / középső / hátsó csatornáknak, 1× 3,5 mm-es fejhallgató kimenet, 1× 3,5 mm-es mikrofon / vonalbemenet, 1× koaxiális S/PDIF kimenet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.