Hirdetés

Újabb MaxRevo tápegység az Enermax-tól



|

Bár az új PSU 1200 wattos, ezzel a széria leggyengébb modelljének számít.

Hirdetés

Az Enermax bővítette a felsőkategóriás MaxRevo tápegység-sorozatát egy új, 1200 wattos modellel. Ezzel a teljesítménnyel az új, 1,2 kilowattos változat a leggyengébbnek számít a szériában, azonban minden más tekintetben megegyezik a nagyobb testvéreivel.

 

A hat darab 12 voltos ágat kínáló PSU moduláris kialakítást kapott, és akár 14 SATA-meghajtót is képes ellátni árammal. A japán kondenzátorok mellett a 900 és 2000 RPM között működő ventilátor is ismerős lehet a korábbi modellekből, ahgyan a CordGuard és a HeatGuard technológiák is.

 

A HeatGuard lényege, hogy a tápegység ventilátora a PC kikapcsolása után még működésben marad, és csak akkor kapcsol le teljesen a PSU, ha már lehűlt. A 80Plus Gold-minősítést szerzett 1200 wattos MaxRevo tápegység ára 322 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.