Hirdetés

Újabb minden-egyben PC az MSI-tól



|

Ezúttal a Wind Top AE2281G igyekszik elcsábítani a kategória kedvelőit.

Hirdetés

Az alaplapok és a notebookok piacáról jól ismert MSI ezúttal ismét egy minden-egyben PC-vel frissítette a kínálatát. Most a Wind Top AE2281G igyekszik elcsábítani a kategória kedvelőit a harmadikgenerációs Intel Core processzorokkal és az NVIDIA Optimus technológiájával.

 

Az alapesetben Intel Core i5 3450-es CPU órajele 3100 MHz, de ez szükség esetén 3,5 GHz-re emelhető. A 77 wattos fogyasztású processzor egy HD 2500-as iGPU-val is rendelkezik, amely 650 MHz-en üzemel, szükség esetén viszont 1100 MHz-en.

 

A 21,5 hüvelykes, Full HD-s kijelző mellett 4 GB DDR3-as memória, egy 500 GB-os HDD, gigabites LAN-csatoló, WirelessN adapter, kártyaolvasó, USB 3.0-ás portok és egy pár 3 wattos hangszóró is gazdagítja a specifikációk listáját. Árakról egyelőre nincs információ.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.