Hirdetés

Újabb moduláris kiegészítőket villantott a Lenovo



|

Hordozható projektorral és vezeték nélküli töltővel frissült a kínálat.

Hirdetés

A Lenovo eredetileg a tavalyi CES-en mutatta be a ThinkPad Stack moduláris perifériáit, az idei rendezvényen pedig további két érdekességgel frissítette a kínálatot. 

Hirdetés

A többi Stack termékhez hasonlóan önálló PC-s kiegészítőként vagy egymásra halmozott modulokként is tudnak dolgozni az újdonságok. 

A ThinkPad Stack Mobile Projector egy hordozható projektor, amely beépített akkumulátorral és hangszóróval rendelkezik. 150 lumenes, 720p-s natív felbontással és vezeték nélküli Miracast-támogatással. Ez utóbbinak hála egy PC-vel, telefonnal vagy tablettel is működik vezeték nélkül. 

A projektor áprilistól lesz kapható, 399 dolláros vételáron. Bár nem ez a legolcsóbb pico projektor, de cserébe tökéletesen működik a többi moduláris eszközzel. 

A ThinkPad Stack Charging Station eközben egy vezeték nélküli töltési megoldás, amelynek a vételára jóval kedvezőbb, csak 50 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.