Hirdetés

Újabb moduláris tápok a Corsairtől



|

Négy új modellel frissített ezúttal a Corsair a CX Series Modular sorozat személyében.

Hirdetés

A Corsair úgy tűnik elkötelezett a tápegységek mellett, hiszen ismét egy új szériát mutatott be, amelynek a teljes neve: CX Series Modular. A mostani sorozat négy modellből áll, amelyek teljesítménye egészen pontosan 430, 500, 600 és 750 watt. Az újdonságok között mindössze ennyi különbség mutatkozik, és persze a matrica.

A PSU-k energiahatékonysága 85 százalék, 50 százalékos terhelés mellett. Ez a hatásfok 80Plus Bronze minősítést érdemelt, ami mellesleg a legalacsonyabb fokozat (nem számítva a sima 80Plus-t).  Ennek ellenére a 80Plus Bronze messzemenően több, mint amit a belépő- és középkategóriás tápok kínálnak.

A moduláris kábelezés hibridnek nevezhető, ugyanis az ATX kábel nem távolítható el. A Corsair árakat egyelőre nem közölt, azt viszont már tudni, hogy 3 év garanciát vállal majd a tápokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.