Hirdetés

Újabb pendrive-ok a Kingstontól



|

16 GB-os tárolók és egy új termékcsalád a közismert memóriagyártótól.

Hirdetés

A Kingtson a mai nappal két nagyobb méretű pendrive-ot, valamint egy új DataTraveler termékcsaládot jelentett be. A DT400 és DT 100 szériákban ezúttal a 16 gigabájtos verzió jelenti a csúcsot, ám míg a 400-as típus Windows Readyboost támogatást, jelszóval történő védelmet és gyárilag telepített adatszinkronizációs szoftvert kínál felhasználója számára, addig a 100-as testvér csupán a behúzható csatlakozójával büszkélkedhet. A DT400 ajánlott végfelhasználói ára 196 dollár, míg a 100-as modellhez 85 dollárnyi összeget állapított meg a gyártó.

 

 

datatraveler_400_100_101.jpg

 

 

A komplett termékcsaládként bemutatkozó DT101 csapattal inkább a fiatalokhoz szeretne közelebb kerülni a gyártó, ezért komolynak hangzó funkciók helyett a harsány színekkel felruházott mókás külsőre helyezték a hangsúlyt. Mivel azonban e korosztálynak is fontos lehet az adatvédelem, ezért a DT101 flash tárolók is képesek jelszavak megjegyzésére. A 2, 4 és 8 gigabájtos méretekben is elérhető típusokra 5 év garancia vonatkozik, ajánlott végfelhasználói áruk pedig 14, 23 és 44 dollár.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.