Hirdetés

Újabb SSD-széria az A-DATA-tól



|

A gyártó XPG SX910-es sorozata a magas elvárásoknak is szeretne megfelelni.

Hirdetés

Az SSD-meghajtók piacáról is jól ismert A-DATA egy újabb NAND Flash-alapú adattárolót mutatott be, illetve egy egész sorozatot. Az XPG SX910 a gyártó sikeres és jó teljesítményű családjának a kibővítése, amely kapacitásban 7 százalékkal kínál többet az átlag, SandForce-vezérlőt használó riválisoknál.

 

A csúcskategóriában indított adattároló új firmware-je minden elérhető tárhelyet igyekszik a felhasználó rendelkezésére bocsátani. Sebesség tekintetében sem lehet komolyabb panasza senkinek, hiszen a szekvenciális olvasási és írási sebesség eléri az 550 és az 530 megabájt per másodperces értékeket.

 

Az XPG SX910 az ígéretek szerint továbbfejlesztett teljesítményt és megbízhatóságot kínál az átlagos SSD-khez képest. Az A-DATA valóban hisz a meghajtójában, ugyanis mindegyik modell mellé 5 év garanciát ad. A széria 128, 256 és 512 gigabájtos meghajtókból áll, és professzionális felhasználásra, valamint játékokhoz egyaránt ajánlott.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.