Hirdetés

Újabb trendi okosóra a piacon



|

Michael Kors legújabb okosórája az Access Bradshaw, amely Android Weart futtat.

Hirdetés

Aki esetleg nem ismerné Michael Kors munkásságát, annak annyit kell tudnia, hogy a személyi stílustanácsadó divatháza ruhákat és kiegészítőket tervez és értékesít. Most pedig itt a márka második Android Wear-alapú okosórája is. 

Hirdetés

Az eszköz neve Access Bradshaw, és a Huawei Watch helyét vette át a Google Store-ban. 

Az új okosóra 350 dollárba kerül, a kijelzője pedig a Moto 360-nál híressé vált koncepciót idézi, vagyis kör alakú, alul levágva. 1,4 hüvelykes az AMOLED panel, 360 x 326-os felbontással. 

Belül egy Snapdragon 2100-as lapka dolgozik, 512 MB RAM és 4 GB tárhely társaságában. A WiFi-s okosóra 400 mAh-s akkumulátort kapott, ami egy napos használatot garantál. A mágneses doboza vezeték nélküli töltőként funkcionál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.