Hirdetés

Újabb vagyont fektet az AMOLED panelekbe a Samsung



|

Ezúttal 6,82 milliárd dollárt pumpál a termelésbe a dél-koreai gyártó.

Hirdetés

A felhasználók imádják a Samsung Super AMOLED kijelzőit a mobilkészülékekben, éppen ezért nem meglepő, hogy a kivételes minőségű panelek iránt nagy a kereslet, a többi gyártó részéről is. Ez pedig nagy nyereséget jelent a Samsungnak. 

Hirdetés

Ma már sok gyártó vásárol a Samsungtól effajta képernyőket, többek között a OnePlus 3-ba is ilyen került. A pletykák szerint a 2017-es iPhone modellek is OLED panelt kapnak, amelyek legfőbb gyártója történetesen a Samsung lesz. 

A japán Nikkei Asian Review értesülései szerint a Samsung most újabb 6,82 milliárd amerikai dollárt fektet a gyártásba annak érdekében, hogy tartani tudja a lépést az Apple megrendeléseivel kiegészített piaci igényekkel. 

A Samsung jelenleg több mint 300 millió okostelefonba való OLED panelt tud legyártani egy év alatt. A mostani befektetéssel ez a szám 500 millió fölé emelkedik. 

A pletykák szerint a Samsung 2017 második negyedévétől kezdve évente legalább 100 millió AMOLED panelt gyárt majd az Apple-nek, az LG és a Foxconn pedig kiegészítik majd a készleteket. A mostani változások arra engednek következtetni, hogy még több megrendelést kapott a Samsung. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.