Hirdetés

Újabb vezeték nélküli zenehallgatási lehetőségek a Logitech-től



|

A táblagépekhez és okostelefonokhoz ajánlott Boombox hozza a megszokott minőséget.

Hirdetés

A svájci központú cég két új terméke közül az egyik a Wireless Boombox nevet viseli és pontosan azt tudja, amiről a nevét is kapta. Bluetooth-on keresztük tud kapcsolódni a táblagépekhez, hordozható zenelejátszókhoz és okostelefonokhoz, 10 méteres rádiuszon belül. A NiMH újratölthető akkumulátorok kapacitása mellett hat órányi zenelejátszás oldható meg a nyolc hangszórón keresztül.

A homlokfalon találunk két darab 3 hüvelykes, lézeres gyártással előállított neodynium hangszórót a középhez, két darab fél hüvelykes, szintén neodynium csipogót a magasakhoz, és négy darab két hüvelykest a mély hangokhoz. A Boombox tartalmaz még egy 3.5 mm-es jack bemenetet AUX-nak, amennyiben külső eszközöket szeretnénk csatlakoztatni hozzá. Ára 149.99 dollár.

A másik Logitech újdonság a Logitech Wireless Headset, mely szintén Bluetooth-os megoldással kapcsolódik a a hangforráshoz, és a Boombox-hoz hasonlóan, ugyanolyan szép és élvezhető hangminőséget produkál, mint az. A füles mellett egy zajszűrős mikrofon is a szett része, és mindezeket használva, hat órányi műsoridőben lehet részünk, egyetlen akkumulátor feltöltéssel, miután kifizettük érte a 69.99 dolláros vételárat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.