Hirdetés

Újabb X58-as alaplap az MSI-től



|

Az Eclipse+ nevet kapta a csúcsfelszereltségű újdonság.

Hirdetés

A három X58-as lapkakészlettel felszerelt alaplap közül az MSI eddig csak a két "szerényebb" változatot jelentette be hivatalosan. Mára azonban nevet kapott a legfelszereltebb variáns is, bár ami a névadást illeti,  nem igazán erőltették meg magukat odaát a Távol-Keleten.

 

msi_x58_motherboards.jpg
 

 

Az Eclipse+ lényegében kizárólag a hardveres SLI-támogatással tud többet nyújtani a sima Eclipse SLI-től, azaz erre a lapra már rákerült az NVIDIA NF200-as PCI Express vezérlő lapkája. A plusz vezetékeknek köszönhetően megjelent egy negyedik bővítősín is, így akár négy videokártyát is üzemeltethetünk egyszerre az Eclipse+-ban. Végleges és hivatalos képet még nem tudunk mutatni a típusról, arra azonban számíthatunk, hogy az Eclipse SLI-nél jóval nagyobb, kiterjedtebb hőcsöves bordázat kap majd helyet a nyomtatott áramkörön.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.