Hirdetés

Újabb X99-es alaplap az ASRocktól



|

A következő X99-es alaplap az X99 Extreme6 nevet kapta.

Hirdetés

Az X99X Killer, az X99M Killer és az X99 WS után újabb felsőkategóriás alaplapot mutatott be az ASRock, amely szintén az Intel közelgő X99-es lapkakészletét hivatott kiszolgálni. Az X99 Extreme6 névre keresztelt eszköz így értelemszerűen a hamarosan megjelenő Haswell-E asztali processzorokat tudja majd kiszolgálni. 

Hirdetés

A kék és fekete színekkel díszített alaplap maximálisan nyolc darab DDR4-es memóriamodult tud kezelni, 128 gigabájtos kapacitásig. A tíz, 6 Gbps-os SATA port mellett van egy Ultra M.2-es csatlakozó és három PCI-Express x16-os slot, amelyekkel az SLI és a CrossFire is megoldható. 

A hangzásról a 7.1-csatornás Purity Sound 2 gondoskodik, a vezetékes netelérésről a dual gigabites Ethernet. USB 3.0-ás portból hat, 2.0-ásból kettő került a hátlapra, de van eSATA és visszajelző LED is. Hivatalosan ez, az X99 Extreme6 alaplap is a következő héten debütál. Ha a jelenlegi információk pontosak, akkor a hónap végén lehet számolni a Haswell-E processzorokkal is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.