Hirdetés

Újból próbálkoznak a sült burgonyát kiadó automatával



|

Egy holland egyetem területén üzemel a legújabb prototípus.

Hirdetés

Magyarországon talán nem feltétlenül nyilvánvaló, de némi túlzással alig maradt valami a bagettől a pizzán át a zoknikig, amit ne lehetne automatákból is megvásárolni. A holland Wageningen Egyetem vállalkozó kedvű diákjai némi segítséggel úgy gondolták, hogy lenne kereslet egy sült burgonyát kiadó gépre.

Hirdetés


A prototípust természetesen fagyasztott hasábburgonyával kell feltölteni. A vásárlók néhány eurójának eltüntetése után az eszköz kis vödörnyi frissen sült hasábburgonyát ad ki, némi ketchuppal vagy majonézzel megspékelve. A sütési folyamat olyan 2 percet vesz igénybe, a -15 fokon tárolt burgonyát 180 fokon süti ropogósra az automata.


A burgonyasütő automata egyébként nem világújdonság, de nem lenne rossz, ha elterjedne. A pályaudvarokon, irodaházakban, kórházakban különösen jó szolgálatot tehetne.


(Forrás: Engadget | Nyitókép: Hungry Dudes)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.