Hirdetés

Újfajta VGA csatlakozót tervez az nVidia



|

Hirdetés

Az Amerikai Szabadalmi Hivatal bejegyezte az nVidia új fejlesztését, mely tulajdonképpen a meglévő VGA csatoló felturbózása. A gyártó szerint az olcsóbb videokártyák és monitorok képminőségét javíthatja jelentősen a technológia, mely formátumában megyegyező lesz majd a jól bevált jelenlegi csatolóval, így teljes kompatibilitást biztosít a manapság használt változatokkal.

Ugyan a digitális csatlakozók megjelenése miatt nem számít annyira forradalminak ez a megoldás, de a belépő szintű eszközök esetében, főleg nagyobb felbontások használatakor, vagy hosszú kábelek alkalmazásakor jelentkező minőségromlásra kiváló alternatívának ígérkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.