Hirdetés

Ujjlenyomat-ellenálló monitor az I-O Datától



|

Az LCD-AD202XW-P megerősített üvegpanelt használ, ami a karcolásoknak is ellenáll.

Hirdetés

Az I-O Data legújabb monitora egy 20 hüvelykes, széleskijelzős megjelenítő, amely az LCD-AD202XW-P névre hallgat. Legfőbb érdekessége, hogy megerősített üvegpanelt használ. Az extraerős üvegnek köszönhetően a monitor kijelzője ellenáll a karcolásnak és az ujjlenyomatoknak is, így utóbbi miatt már nem kell a leendő vásárlóknak aggódniuk.

 

A jövő hónapban érkező monitor teljesen fehér külsőt kapott. Natív felbontása 1600 x 900 pixel, válaszideje 5 milliszekundum, fényereje 250 cd/m2, míg a kontrasztaránya 1000:1. A D-Sub és DVI bemenetekkel ellátott LCD-AD202XW-P kapott továbbá egy pár, egyenként 1 wattos hangszórót is.

 

A kijelző rendelkezik egy úgynevezett Eco móddal is, amelyre átváltva a felhasználók akár 42 százalékkal csökkenthetik a monitor fogyasztását. Az LCD-AD202XW-P-re három év garancia jár, ára 495 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.