Hirdetés

Ultrabookokkal frissít az LG



|

Az LG lelkesen mutatta be első ultrabookjait.

Hirdetés

Az LG csatlakozott az ultrabook-piachoz, méghozzá meglehetősen lelkes hozzáállással, és a CES nyitánya előtt már be is mutatta újdonságait. A gyártó egyenesen szuper ultrabookoknak nevezte őket, amelyek kiváló teljesítmény mellett keskeny kialakítást kínálnak, olyat, amit a "hagyományos" ultrabookok nem.

 

Az LG-nek az előbbi kijelentését mindenképp a gyakorlatban kell igazolnia majd, többek között a termékek versenyképes árával. Az ultabookok neve mindenesetre Super Ultrabook LG Z330 és Z440 lett.

 

 

Az első 13,3 hüvelykes, Intel Core i3/i5/i7 CPU kerülhet bele, 4 GB DDR3-as RAM társaságában. Az SSD mérete 120 vagy 256 GB lehet, ehhez jön az Ethernet, a Wi-Fi és a Bluetooth, illetve az Intel HD 3000-es grafikus vezérlése.

 

A második, 14 hüvelykes modell már 8 GB memóriát kínál, illetve SSD helyett egy 500 GB-os HDD-t, ami opcionálisan kiegészíthető egy 16 vagy 128 GB-os SSD-vel). Mindkettő kapott kártyaolvasót, egy USB 3.0-ás, két USB 2.0-ás portot, egy 1,3 megapixeles webkamerát és HDMI-kimenetet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.