Hirdetés

Ultracsendes PC - Serenity SPCR Edition



|

A Puget Systems legújabb, szupercsendes PC-je mindössze 14 dBA-val terheli füleinket.

Hirdetés

Egy hangtalan, vagy nagyon csendes PC sosem jöhet rosszul otthonunkban. A Puget Systems Serenity SPCR Edition számítógépe pedig direkt a csendességre szakosodott, úgy, hogy közben megfelelő hardverezettséggel is szolgál.

 

Az újdonság üresjáratban mindössze 14 dBA-val terheli füleinket, és egy órányi teljes rendszerterhelést követően is mindössze 18 dBA-ig hangosodik, ami egy figyelemreméltó érték, és valószínűleg bárki elfogadná otthoni gépéhez.

 

A Serenity SPCR Edition egy Antec P183-as házba került, processzorok közül bőven válogathatunk: Intel Pentium, Core i3, Core i5 vagy Core i7 CPU kerülhet a gépbe. Maximum 16 GB RAM-ot képes kezelni a PC, amelybe a Corsair tápegysége került.

 

A zajvédelmi lehetőségek egészen széleskörűek, kérhetőek ugyanis ultrahalk hűtőventilátorok, HDD-házak, amik teljesen elnyelik a merevlemez hangjait, és további extrákat is választhatunk. A grafikus kártyák közül is a csendesség jegyében gondoskodott a gyártó, ugyanis a GeForce GT210, GT240 és a PowerColor Radeon HD 5750 mind passzív hűtéssel rendelkeznek. A Serenity indulóára 1250 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.