Hirdetés

UltraDefrag 1.3.4



|

Lemeztöredezettség mentesítő alkalmazás, amely segítségével rendet rakhatunk a merevlemezünkön.

Hirdetés

A merevlemezeken (működési módjukból adódóan) egyre töredezettebbek lesznek az állományok, főleg akkor, ha sok kis fájlt másolunk rájuk és törlünk róluk. Ennek köszönhetően a dokumentumok elérése egyre lassabb lesz, hiszen azok darabjaik nem egybefüggően lesznek rajta a merevlemez felületén - hanem több különböző helyen. Ezt szüntetik meg a lemeztöredezettség mentesítő alkalmazások, mint például az UltraDerfrag, amelynek érdekessége egyrészt az, hogy teljesen ingyenes (sőt, nyílt forráskódú), másrészt telepítőcsomagja tartalmaz egy új nevezett portable változatot, amelyet bárhová magunkkal vihetünk egy USB-háttértáron.

 

 

ultradefrag_k.jpg

 

 


Felhasználói felülete nagyon egyszerű, ablakában grafikusan láthatjuk a merevlemez lévő állományok töredezettségét. Kétfajta üzemmódban képes működni, végrehajthatunk vele teljes töredezettség-mentesítést, illetve csak az üres helyet rendezhetjük össze - ez utóbbi értelemszerűen gyorsabb. Lehetőségünk van állományok vagy mappák kihagyására név vagy méret alapján. Vezérelhető parancssoron keresztül is és tartalmaz beépített ütemezőt is. Képes HTML jelentés készítésére és speciális töredezettségmentesítésre, amelynek célja a rendszerindítási idő felgyorsítása.

 

Adatok:

 

  • Lemeztöredezettség-mentesítő
  • Jelentés-készítése
  • Vezérlés parancssoron keresztül
  • Hordozható változat

 

 

Értékelés:

 

Előny: Egyszerű kezelés
Hátrány: Kevés funkció

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.