Hirdetés

Ultrahalk gyári vízhűtés



|

A HP új munkaállomása gyárilag szerelt vízhűtéssel érkezik.

Hirdetés

A ma bemutatott dual AMD Opteron alapú HP xw9400/CT munkaállomás egyik legnagyobb újdonság a gyárilag beépített kompakt vízhűtés, mely a Hitachi gyárában készült.

 

 

watercool_hp_1.jpg

 

A hűtőegység 2×120 watt hő elvezetésére képes - ezáltal tökéletesen alkalmas a kétprocesszoros munkaállomás hűtési feladatainak ellátására - miközben a ventilátor zajszintje a 3-10 decibel zónában között marad.

 

 

 

watercool_hp_2.jpg

 

 

 

A kiváló hűtési teljesítmény mellett érdemes megemlíteni a kompakt méretet, aminek hála a komplett egység elfér a gép belsejében.

 

 

watercool_hp_0.jpg

 


A HP xw9400/CT ára 8400 dollár, amely magában foglalja a komplett hűtést, két 2,8 gigahertzes AMD Opteron processzort egy NVidia nForce Professional 3600+3050 alaplapban, 4 gigabájt DDR2 memóriát, egy SATA2 vagy SCSI csatolófelületű merevlemezt, továbbá egy 800 wattos tápegységet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.