Hirdetés

Ultrahordozható Gigabyte PC



|

A cég M704 jelű masinája kis mérete ellenére egy teljes értékű számítógép.

Hirdetés

Az ultrahordozható számítógép 1,2 gigaherztes VIA Esther ULV C7 processzorral, VX-700 lapkakészlettel és egy hét hüvelykes, WXGA (1024×600 képpont) felbontású, háttérvilágítással ellátott, érintésérzékeny kijelzővel van felszerelve. 40 vagy 60 gigabájtos merevlemez található benne, emellett rákerült egy kártyaolvasó, két USB kapu és egy VGA kimenet is. Ráadásul b/g-s WiFi, egy kicsúsztatható teljes értékű QWERTY billentyűzet, egy 1,3 megapixeles fényképező és három órányi kapacitást biztosító akkumulátor is belefért valahogy. Sajnos pontos megjelenési idejét és árát egyelőre nem árulta el a gyártó.

 

 

giga.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.