Hirdetés

Ultrahordozható Lenovo noteszek



|

A Lenovo bemutatta V100-as ultrahordozható noteszgépcsaládját.

Hirdetés

A cég óriási erőkkel robbant be a piacra a C100-as, majd a Core Duos N100-as sorozattal. A kampány töretlenül folytatódik, ezúttal a V100-as családdal, amely az ultrahordozható kategóriát testesíti meg. A ThinkPad család hasonló kategóriájú X sorozatával összevetve azt láthatjuk, hogy a V100-as kicsit nehezebb (a belépőszintű modell 1,8 kilóról indul) és vastagabb is.

Amivel viszont egyik gyártó hasonló terméke sem tud versenyezni, az az ár. Ez ugyanis majdnem a fele a konkurenciáénak, körülbelül 1100 dollár. Ezért már 1,66 gigahertzen működő Core Duo processzort, 512 megabájt memóriát és 80 gigabájtos merevlemezt kapunk, a WXGA, szélesvásznú kijelzőt pedig integrált Intel GMA 950-es videovezérlő szolgálja ki. De találunk ezek mellett három sávos vezeték nélküli hálózati vezérlőt, Bluetooth adaptert, sőt, még egy ujjlenyomat-olvasót is. Mindezt figyelembevéve a Lenovo nagyon komoly ár/érték arányú noteszgéppel ajándékozza meg a piacot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.