Hirdetés

Ultrahordozható Zepto laptop



|

A Nouts A12 akár 10 órás üzemidőt is tud biztosítani felhasználójának.

Hirdetés

 

A Zepto bemutatta legújabb noteszgépét, amely követi a gyártó mostanában folyatott taktikáját, és kisebb elődjénél. A Notus A12 12,1 hüvelykes, LED-es háttérvilágítású panelt kapott, amely WXGA felbontásra (1280 x 800) képes. A gép házát magnéziummal erősítették meg, így akár 25 kg terhelést is kibír.

 

Az 1 GB DDR2 RAM mellé egy 4200 RPM-es 80 GB-os HDD került, a további kínálat pedig a gigabit Ethernet, valamint a Wi-Fi. A vízálló billentyűzettel rendelkező gép processzora egy 800 MHz-es Intel CPU, amely első olvasatra kevésnek tűnhet, azonban épp ez adja a Notus A12 különlegességét.

 

Az Intel energiatakarékos processzora olyan hatékonyan képes együttműködni a gép 6-cellás akkumulátorával, hogy az maximális használat esetén is 5 óra 15 percig üzemképes - jobb esetben pedig 10 órát is kibír. Az ultrahordozható laptop indulóára 1068,59 euró (282 000 forint).

 

zepto_a12.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.