Hirdetés

Ultravékony LED-es LCD tévék az LG-től



|

Az LG Electronics bemutatta két új tévéjét, mindkettő "full LED" HDTV.

Hirdetés

A "full LED" HDTV-k mindegyike 55 colos LCD panellel rendelkezik, amelyek frissítési frekvenciája 240 hertz. A két újdonság neve LG 55LH95 és LG 55LH93 és további közös jellemzőjük az 5 000 000:1 dinamikus kontrasztarány, valamint a 3 360 darab LED használata, amely nagyjából hétszer több az LG szerint, mint a konkurens termékekben. Egy tény: ezek a LED-es megoldások valóban gyönyörű képet és színeket biztosítanak a nézőknek. Annak ellenére, hogy LED-es tévékről van szó, mégsem kaptak vastag kialakítást, hiszen a 24,8 mm mélység igen vékonynak mondható ebben a kategóriában.

 

 

lg_full-led_55lh95_1-480x269.jpg
 

 

 

A sajtótájékoztató megemlít bizonyos vezeték nélküli kapcsolatot, de meglehetősen homályos ez a rész, mivel sem formátumot, sem egyéb konkrétumot nem árul el, bár szakértők a WirelessHD jelenlétét várják. Egyedül annyi bizonyos, hogy HDMI kábel csatlakoztatható a tévékhez.


Mindkét LED HDTV júliusban kerül a piacra nagyjából 5500 és 5900 dolláros áron. Az LG "full LED" tévé családja még az idén bővül két kisebb, egy 42 és egy 47 colos tévével, ezek remélhetőleg év vége előtt a boltokba kerülnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.