Hirdetés

Univerzális távirányító Wi-Fi-vel



|

Az internetről frissíti magát.

Hirdetés

 

tvcompass.jpg
A TVcompass SR 1500 egy olyan új univerzális távirányító, amit Wi-Fi-modullal is felszereltek. Az eszköz így az internetről képes saját magának beszerezni azokat a kódokat, amelyek az adott készülékünk irányításához szükségesek.

 

Ez az opció sok kényelmetlenségtől és beállítgatástól szabadítja meg a felhasználót, így a TVcompass újdonsága akár nagy népszerűségnek is örvendhet a távirányítók iránt érdeklődők körében.

 

A QVGA-kijelzővel és Windows CE OS-sel rendelkező SR 1500 a beépített böngészőjét használja kódkereséskor - a program egyébként Flash-et és J2ME-t is támogat.

 

Sajnos a TVcompass távirányítója OEM-termék, így megjelenésére várnunk kell addig, míg egy másik gyártó a saját neve alatt piacra dobja az eszközt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.