Hirdetés

USB 3.0-ás adattárolók a Logitec-től



|

A Logitec Corp. ezúttal is a Western Digital Caviar Green merevlemezeit választotta.

Hirdetés

A Logitec Corp. (nem összetévesztendő a Logitech-kel) bemutatta legújabb, prémiumkategóriás külső adattárolóját, az  LHD-ENU3W-t, amely tulajdonképpen egy széria, ugyanis háromféle kapacitásban is elérhető. A külső merevlemezek támogatják az USB 3.0-ás szabványt.

 

A Logitec ezúttal is a Western Digital Caviar Green merevlemezeit választotta, melyek ezúttal egy vékony, fekete házba kerültek, USB 3.0-ás csatlakozóval. A meghajtók 35 x 183 x 120 milliméteresek és 850 grammosak. A HDD-k fekvő és álló helyzetben egyaránt használhatóak.

 

A Logitec egy év garanciát vállal az LHD-ENU3W típusú adattárolóira. A HDD-k 1,5, 2 és 3 terabájtos méretben érhetőek el. Ezek ára növekvő sorrendben 110, 152 és 303 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.