Hirdetés

USB 3.0-ás Blu-ray-író a Buffalótól



|

A normál videókat 3D-sre konvertálja írás közben a Buffalo új optikai meghajtója.

Hirdetés

Amennyiben gépünk rendelkezik USB 3.0-ás porttal, azonban a házba vagy nem fér már újabb meghajtó, vagy csak nem szeretnénk belerakni, akkor a Buffalo legújabb optikai meghajtóját nekünk találták ki. Az eszköz USB 3.0-ás csatlakozón keresztül működik, és nem csak olvasni, de írni és képes a Blu-ray-lemezeket.

 

A 12x-es írási sebességgel rendelkező ODD természetesen a CD-kkel és a DVD-kkel is elboldogul. A gyártó ígérete szerint egyetlen BD-lemezre 50 gigbájtot menthetünk az író segítségével, ráadásul ha filmet írunk, akkor a meghajtó ezt átkonvertálja nekünk 3D-sre; illetve a videó fájlokat HD-minőségűre javítja.

 

A meghajtóhoz ajándékba jár a CyberLink Media Suite szoftvercsomag. A Buffalo ODD-je az USB 2.0-ás szabvánnyal is kompatibilis. Várhatóan már ebben a hónapban megvásárolható lesz az újdonság, nagyjából 200 angol fontért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.