Hirdetés

USB 3.0-ás, hordozható HDD-k a Gigabyte-tól



|

A 2,5 hüvelykes A2 széria két színben mutatkozik be, USB 3.0-ás csatlakozással.

Hirdetés

A Gigabyte Technology új külső, hordozható adattárolókkal bővíti az ilyen típusú meghajtók piacát. Az új A2-es hordozható merevlemezek 2,5 hüvelykesek, és két színben lesznek elérhetőek: gyöngyfehérben és szénszürkében. Mindkettő USB 3.0-ás csatlakozóval rendelkezik.

 

Az A2 mérete 113 x 76 x 14 milliméter. A 136 grammos eszköz külsejét úgy alakították ki, hogy használat után is elegáns maradjon, a felülete ugyanis ellenáll az ujjlenyomatoknak; emellett pedig a hőnek is. Emellett egy belső vibrációelnyelő mechanizmus is került a házak belsejébe, továbbá egy aktivitást jelző LED.

 

A meghajtókhoz ajándékba jár egy hordtáska, illetve a Gigabyte három év garanciát ad minden modellre. Az A2 320, 500, 640 és 750 gigabájtos kapacitásokban lesz elérhető, sajnos az ára egyelőre mindegyiknek ismeretlen.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.