Hirdetés

USB 3.0-ás merevlemez-ház a Sharkoontól



|

A Rapid Case 2,5 és 3,5 hüvelykes, SATA-s merevlemezek befogadására alkalmas.

Hirdetés

A Sharkoon bemutatta legújabb merevlemez-házát, a Rapid Case-t. Az újdonság 2,5 és 3,5 hüvelykes HDD-kkel egyaránt megbirkózik, és azokat a tárolókat kezeli, amelyek SATA interfészt használnak. Az új ház megfelelő sebességet is ígér, ugyanis USB 3.0-ás csatlakozóval látták el.

 

A Rapid Case alumíniumból készült. A visszafogott külsővel rendelkező külső házat nem csak USB 3.0-án keresztül használhatjuk. Szerencsére több csatlakozási lehetőségünk is van, így USB 2.0-ás portot vagy eSATA csatolót is igénybe vehetünk.

 

A ház 205 x 115 x 35 milliméter méretű, és 460 grammos. A Windows XP, Vista és 7 operációs rendszerekkel együtt működő Rapid Case-hez a dobozban megkapjuk az említett USB 3.0-ás kábelt is. Az eszköz ára 30 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.