Hirdetés

USB 3.0-ás újdonságok a Verbatimtól



|

A 2011-es IFA kiállításon három új külső merevlemezt is bemutat a Verbatim.

Hirdetés

A Verbatim megerősítette szándékát, hogy jelen lesz a szeptember 2-7. között lezajló 2011-es IFA kiállításon. A berlini bemutatót SSD-k és LED-es kiegészítők mellett néhány új külső adattárolót is bemutat majd a gyártó, amelyeket már most előre leleplezett.

 

A Store 'n' Go Traveller egy 2,5 hüvelykes, 750 gigabájtos külső merevlemez, amelynek a háza elnyeli az ütődéseket. A keményített gumival bevont HDD feketében és szürkében lesz majd elérhető. A már júniusban megszellőztetett Store 'n' Go Executive egy fényes, fekete, szürke vagy ezüst színben elérhető adattároló lesz, 500 és 750 gigabájtos kiadásokban, 256-bites AES hardveres titkosítással.

 

A harmadik USB 3.0-ás újdonság a Store 'n' Save asztali meghajtó lesz, amelybe egy 3 terabájtos merevlemezt pakoltak. A külső HDD ventilátor nélkül működik, és a dobozban ajándékként megtalálható a Nero BackItUp & Burn Essentials szoftvercsomagja is, illetve a Verbatim Green Button programja.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.