Hirdetés

USB-C csatlakozó is van a SanDisk új pendrive-ján



|

Régi és új gépekhez is ideális, és 128 GB-os verzió is van belőle.

Hirdetés

Az USB-C fantasztikus előnyöket ígér, azonban a nagy gond az, hogy lassan terjed, a minőségi kábelek és adapterek pedig nem olcsók, tehát a váltás nem a legegyszerűbb. 

Hirdetés

A Computexen a SanDisk mutatott egy jó ötletet, ami a pendrive-ok világát illeti. Az új flash drive-ja kétoldalú: az egyik oldalon egy megfordítható USB-C port található, a másikon egy hagyományos USB-A. 

Így az akár 150 MB per másodperces átviteli sebességre képes USB-kulcs régi és új gépekkel, táblagépekkel és okostelefonokkal is kompatibilis. 

A SanDisk Ultra Dual USB Type-C Flash Drive 16, 32, 64 és 128 GB-os verziókban létezik, az olvasási sebességek az alapmodell 130 MB per másodperces értékét leszámítva 150-es értéken alakulnak. 

Az USB 3.1-et támogató pendrive-ok 19,99; 29,99; 39,99 és 69,99 dollárért lesznek hamarosan hazavihetőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.