Hirdetés

USB-C portból videokimeneteket varázsol a Club 3D



|

HDMI, DisplayPort és DVI-D kimenetű adaptereket is bemutatott a gyártó.

Hirdetés

A videokártyái kapcsán egykoron hazánkban is közismert Club 3D látszólag nagyon be kíván törni az adapterek piacára, vagy legalábbis a tavaly novemberben bemutatott DisplayPort 1.2 → HDMI 2.0 átalakítójának sikere után a cég most három USB 3.1 Type-C kapukat videokimenetekké alakító termékkel is előállt.

Hirdetés


A tájékoztatás alapján Type-C → DisplayPort 1.2 átalakító mától kezdve vásárolható meg, hírünk írásakor egy brit webes áruházban bruttó 33 fontért (olyan 13 ezer forintért) árulták. A CAC-1507 jelzésű adapter maximum 4K@60Hz jelet képes átpréselni magán, azaz jövőtálló megoldásnak nevezhető.



A vállalat Type-C → HDMI 2.0 adaptere (CAC-1504) ugyanilyen átviteli teljesítményre képes, míg a harmadik Type C → DVI-D típusnak (CAC-1508) 1080p@60Hz a vége. A HDMI és DVI-D kimenetű adapterek március második felében kerülnek majd piacra, a várható árukról egyelőre nincs információ.




(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.