Hirdetés

USB-s ceruzaakkumulátorok



|

Konnektoros segédeszköz nélkül is tölthető az USBCell zsebtelepe

Hirdetés

Bár rendkívül elterjedtek a különféle tölthető változatok, ezek mind külön egységet igényelnek a regenerálódáshoz. Például egy modern, vezeték nélküli kontrollerrel rendelkező játékkonzolhoz nagyon jól jöhet, ha az amúgy is túlzsúfolt TV-hosszabbító mellé nincs szükség további kütyüre, hogy a folyamatos játékot biztosítsuk.



Az USBCell különböző méretszabványokban kapható elemei USB-felületen is képesek magukba szívni a működéshez szükséges energiát, ami a fentebb említett példa esetében kiválóan működik: két telepet folyamatosan a konzol csatlakozóján tarthatunk, míg a másik kettőt a távirányítóban használhatjuk.

Nehezebb helyzetek persze mindenkivel előfordulhatnak, amikor gyorsan van szükség egy ideig-óráig használható akkumulátorra. Erről az elemekbe épített intelligens áramkör gondoskodik, amely öt perc alatt képes akár több órára elegendő töltést beszuszakolni az egyébként 1300 mAh kapacitású NiMH egységekbe. A komplett folyamat körülbelül 7 órát vesz igénybe USB-csatlakozón és klasszikus, konnektoros töltőn keresztül is. Az ár sajnos már kevésbé vonzó: két ceruzaakkumulátorért körülbelül 5000 forintnak megfelelő angol fontot kér a gyártó.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.