Hirdetés

USB-s kazetta lejátszó, és konvertáló



|

A kazettás magnó már nem divat, csakúgy, mint a hagyományos walkman.

Hirdetés

Nem tudom, mennyien használnak kazettás walkmant most, amikor már szinte a legolcsóbb telefonok is rendelkeznek mp3 lejátszási képességgel, de aki a hagyományok rabja, annak sincs oka elkeseredni. A Brando jóvoltából a miénk lehet a képen látható kazettás magnó, mely azon kívül, hogy lejátssza a kiöregedett mágnesszalagjainkat, át is tudja konvertálni őket digitális formátumba, mindezt 26 dollárért. Ez az ár megmagyarázza a céllövöldés ajándékokhoz hasonló kinézetet is.

A meghajtásról két darab AA elem gondoskodik, de ha USB-vel csatlakoztatjuk a gépünkhöz, akkor nem szükséges külső áramforrás. A mellékelt szoftverrel könnyedén meg lehet oldani az analóg jelek digitálissá alakítását, de azt érdemes tudni, hogy a termék nem tagadja meg kínai mivoltát, így az angol menü finoman szólva is érdekes szavakat használ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.