Hirdetés

USB-s, külső Blu-ray-meghajtó a Plextortól



|

A PX-B120U felül fogadja a lemezeket, és nem igényel külön tápegységet.

Hirdetés

Elsősorban notebookok és netbookok tulajdonosai vehetik majd igazán hasznát a Plextor újdonságának, a PX-B120U kódjelzésű külső Blu-ray-meghajtónak. A külső ODD USB kábelen keresztül működik, így igazán könnyű csatlakoztatni gépünkhöz.

 

A BD-ROM nem csak Blu-ray-tartalmak lejátszására képes 4x-es sebességen, de DVD-k és CD-k írására is. A legjobb tulajdonsága azonban az, hogy nem igényel külön tápegységet, csupán az USB kábel segítségével képes fedezni energiaszükségletét a meghajtó.

 

A PX-B120U-ba egyébként felül tehetjük be a lemezeket. Az érdekes nyitómechanizmussal megáldott eszköz képes HD-s upscalingre is, ha esetleg DVD-t játszanánk le rajta, továbbá a PlexMediával asztali lejátszóként is tud üzemelni a nappaliban. A könnyedén hordozható, mobil Blu-ray-meghajtó azért is keltheti fel sokak figyelmét, mert viszonylag olcsónak mondható. A Plextor új ODD-je 100 dollárba kerül.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.