Hirdetés

USB-s második monitor a Nanovisiontől



|

A Nanovision MIMO 720-S USB-n keresztül működik, 7 hüvelykes, és érintőképernyős.

Hirdetés

 

USB-n keresztül működő másodlagos monitort többet is láthattunk már, a legújabb a Nanovision által gyártott MIMO 720-S, amely tulajdonképpen megegyezik az alig egy hete bemutatott 710-S-sel, ellenben ez már érintőképernyős.

 

A 7 hüvelykes LCD-kijelző 800 x 480 pixel megjelenítésére képes, és több módban is használható. Lehet álló és fekvő elrendezésben is használni, de akár össze is csukható, így pedig könnyedén hordozható.

 

A PC-vel és Mac-cel is kompatibilis másodlagos, érintésérzékeny kijelzőt egyelőre még nem tudni, hogy mikortól lehet megvásárolni, az ára vélhetően azonban 130 angol font körül mozog majd, tehát nagyjából 41 000 forintot kérnek majd a MIMO 720-S-ért.

 

mimo-710-s-mobile-slider.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.