Hirdetés

USB-s ujjlenyomat-olvasókkal újított a BIO-key



|

Windows Hello-kompatibilisek az USB portba illeszthető kiegészítők.

Hirdetés

A Microsoft még a Windows 10-zel mutatta be a Windows Hello névre keresztelt biztonságos bejelentkezési rendszert, amely lehetővé teszi, hogy többek között arcfelismerés, ujjlenyomat-olvasás vagy íriszszkennelés útján jelentkezzünk be. 

Hirdetés

Általában a Windows Hellót csak megfelelő PC-n vagy okostelefonon tudjuk használni, azonban most bármelyik Windows 10-es PC-n használható lett, néhány ügyes kiegészítőnek hála. 

A BIO-key bemutatott három USB-s ujjlenyomat-olvasót, amelyek mind Windows Hello-kompatibilisek. 

A SideSwipe egy mini kiegészítő, amelynek a segítségével bármelyik laptop vagy táblagép USB portjába illeszthetünk ujjlenyomat-olvasót. A SideTouch már nagyobb, de még mindig alkalmas erre a célra. 

Kevésbé kompakt megoldás az EcoID, amely külön USB-kábellel csatlakoztatható. Természetesen egy asztali géphez ez lehet a legideálisabb, elvégre bárhol elhelyezhető az asztalon. 

Mindhárom ujjlenyomat-olvasó ára 40 dollár, és persze a Windows 7-tel és Windows 8.1-gyel is használhatóak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.