Hirdetés

Üstökösként tör a tárgyalóba a Google



|

Egy éves szolgáltatással együtt 999 dollárba kerül a Chromebox for Meetings.

Hirdetés

Teljes váratlan lépést téve a Google tegnap bejelentette az első konferenciatermekbe szánt hardveres megoldását, a Chromebox for Meetings-et. Az Egyesült Államokban 999 dollárért azonnal elérhetővé vált csomag négy hardvert tartalmaz: a rendszer lelkeként funkcionáló Intel Core i7 processzoros Chromebox számítógépet, továbbá a hozzá járó távirányítót, mikrofon-hangszóró kombót és webkamerát.

Hirdetés


A fenti összeg egy átlagos felhasználó számára természetesen nem kevés, azonban Chromebookok termékmenedzsmentjével foglalkozó Caesar Sengupta szerint töredéke a hasonló képességű videokonferenciás rendszerekének. A termék további főbb eladási pontjai közé tartozik, hogy jelentősen jobb kép- és hangminőséget nyújt a riválisoknál, könnyű vele bármikor megosztani egy másik számítógép kijelzőjének tartalmát, továbbá általánosságban véve rendkívül egyszerűen kezelhető. A férfi állítása alapján a vetélytársak megoldásai egy technikai beállítottságú személyt is az őrületbe tudnak kergetni, éppen ezért kényszerültek rá egy saját megoldás kifejlesztésére.


A termék 999 dolláros árában már benne van a működéséhez szükséges szolgáltatás 12 hónapra, utána évi 250 dollárt kóstál az előfizetés. Sajnos a Chromebox for Meetings hazai elérhetővé válásáról egyelőre nem esett szó, azonban a Google idén Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Japánban, Új-Zélandon, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban mindképp elérhetővé kívánja tenni.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.