Hirdetés

Utazásra szánt router a TrendNettől



|

A TrendNet legújabb routere kis méretekkel rendelkezik, használata ideális utazásokkor.

Hirdetés

 

A TrendNet bemutatta legújabb routerét, amely sokak számára lehet vonzó termék. A TEW-654TR kódjelzésű eszköz érdekessége, hogy ellentétben a többi vezeték nélküli routerrel, ez olyan kis méretekkel rendelkezik, hogy utazásokkor ideális; könnyen hordozható.

 

Ez nem véletlen, hiszen külön erre a célra tervezték. A gyártó szerint ez a világ legkisebb utazóroutere, amely egyébként 300 megabit per másodperces átvitelre képes. A 6,4 x 8,3 x 1,9 centiméter méretű eszközre került egy reset gomb, egy power port, egy WAN port, valamint három darab állapotjelző LED.

 

Az Acess Point és AP Client módokat támogató router egy egy méteres Ethernet-kábellel a dobozban érkezik, és a mobil használhatóság érdekében USB porton keresztül is képes energiához jutni. Várható ára 75 dollár (14 270 forint). Ha Ön Wi-Fi hálózatépítés előtt áll, és szüksége lenne néhány tanácsra, olvassa el kapcsolódó cikkünket

 

tew-654tr.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.