Hirdetés

Ütésálló ultrabook a Panasonic-tól



|

A Toughbook CF-AX2 szükség esetén tabletté is átalakítható.

Hirdetés

Furcsa ötletnek hangzik az ütésálló ultrabook koncepciója, hiszen az effajta gépeknél az a cél, hogy a lehető legvékonyabbak legyenek; az extra védelem pedig nyilvánvalóan nem ennek kedvez. A Panasonic mindenesetre bemutatott egy ilyen ultrabookot.

A Toughbook CF-AX2 11,6 hüvelykes képernyőt kapott, amely a tízujjas multitouch-ot támogatja, a felbontása pedig 1366 x 768 pixel. A 360 fokban forgatható zsanérnak köszönhetően az eszköz tabletté is átalakítható.

Az 1,8 GHz-es Intel Core i5-3427U Ultra Low Voltage processzorra épülő gép mellé Windows 8 operációs rendszer jár. A Panasonic azt ígéri, hogy az 1,15 kilogrammos, 18 milliméter vastag Toughbook a 76 centiről történő becsapódásokat is kibírja. A januárban érkező ultrabook ára 1647 euró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.