Hirdetés

Ütésálló USB 3.0-ás merevlemez a Verbatimtól



|

Nero Express is jár a gumírozott Travellerhez.

Hirdetés

Verbatim rengeteg hordozható merevlemezt forgalmaz, most egy érdekes és strapabíró modellel tűnik ki a sorból. A Store ‘n' Go Traveller 750 GB egy 2,5" hüvelykes külső meghajtó, mely fekete és ezüst színben kapható. Széleit a jobb mechanikai védelem érdekében erős gumi borítja, ez ugyan nem teszi elegánsabbá a burkolatot, de hathatósabban védi a merevlemezt a sérülésektől, a gyártó szerint jobban viseli az ütődéseket és nagyobb eséllyel bírja ki azt is, ha leejtik.

 

 

USB 3.0 csatlakozással látták el, ha van egy USB 3.0 vezérlő a gépünkben, akkor kihasználhatjuk annak nagyobb, mintegy 5 megabites adatátviteli sebességét (amennyire a beépített meghajtó és a gazdakonfiguráció engedi). Az USB 3.0 előnye még, hogy több áramot képes leadni, mint az előző kontrollerek, így bizonyosan nem szorulnak kiegészítő tápellátásra a régebbi 2,5 hüvelykes külső meghajtók sem. Persze ha épp nem ruházunk be adapterbe, akkor a hagyományos, 2.0-ás csatlakozókkal is zökkenőmentesen működik a Traveller.

 

 

A Nero BackItUp and Burn Essentials szoftvereket mellékelik a fájlok, mappák és meghajtók automatikus vagy manuális biztonsági mentéséhez, ehhez a 750 GB-os tárterület bőséges helyet biztosít. A szoftvercsomag a Nero Express-t is tartalmazza, így CD-re is DVD-re is egyszerűen archiválhatnak a merevlemez használói. A Nero RescueAgent a sérült fájlok helyreállítását teszi lehetővé. Jár még a meghajtóhoz a Zöld Gomb szoftver, amely a felhasználó által előre programozott időtartam után automatikusan energiatakarékos készenléti állapotba kapcsolja a meghajtót, de ugyanez az asztalon található Zöld Gombra kattintva manuálisan is megtehető.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.