Hirdetés

Útjára indult az MSI Puma



|

A Computexen mutatkozott be az MSI legújabb notebookja.

Hirdetés

Az MSI új üdvöskéje egy 12 colos notebook, két verzióban lesz kapható hamarosan. A PX210 és PX211 közötti különbségek még nem kerültek napvilágra, de az AMD hivatalosan a mai napon jelenti be a gépet. Annyi biztos, hogy mindkét notebookban egy passzív hűtéssel üzemelő Radeon 3450 kap helyet.

msipc210.jpg

 


A fenti képen látható példányban egy szép nevű Turion X2 Ultra Dual-core mobil ZM-82 processzor dolgozik 2.2 Ghz-en, 1 gigabájt DDR2 memória támogatással. Tesztek alapján ez a konfiguráció is szépen működik Vistával, ám várható több memóriával szerelt változat is, hiszen a platform támogat akár 4 gigabájtot is.

Extrák ügyében sincs szégyenkeznivalója a PX210-nek, beépített webkamera és ujjlenyomat-olvasó is megtalálható rajta, és természetesen maximálisan energiatakarékos is, hogy csak a fontosabbakat említsük.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.