Hirdetés

Utólag is felokosíthatóak a karórák



|

Az óra hátlapjára kell felerősíteni a Chronos kiegészítőt.

Hirdetés

Egyelőre nincs mindenki eldőlve a komoly áruk ellenére limitált funkcionalitású okosóráktól. A Chronos Wearables nevű vállalat most előállt egy alternatív megoldással, a korong alakú Chronos kütyüvel ugyanis a meglévő órák láthatóak el okos funkciókkal. A tavasszal piacra kerülő termék normál ára 129 dollár lesz, de az előrendelők 99 dollárért is beszerezhetik.

Hirdetés


A terméket az öntapadós korongok esetében is használt módszerrel lehet felerősíteni a meglévő ára hátlapjára, alapvetően két dologra képes: a beépített szenzorainak hála fitnesztrackerként működik, továbbá villogó fénnyel és vibrációval képes felhívni a tulajdonosának figyelmét az Android vagy iOS rendszerű mobiljának értesítéseire. A Chronos mobilos alkalmazásában testre szabható, hogy milyen esetekben adjon jelzést a kiegészítő, azaz a vibrációt és fényjelzést limitálni lehet mondjuk a bejövő hívásokra és SMS-ekre. A termék egyébként többféle színárnyalatban is képes világítani.


A Chronos 33 mm átmérőjű és 3 mm vastag, amelyből sejthetően kisméretű akkuval rendelkezik, normál használat mellett 36 órát bír ki egyetlen töltéssel. A többség számára szintén problémát jelenthet, hogy a kütyü kizárólag vezeték nélkül tölthető, sejthetően a fentebb említett árban nincs benne a töltőpad.


(Forrás: Liliputing)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.