Hirdetés

Úton az Apollo Lake-es Intel Compute Stickek?



|

Sokkal gyorsabbak lehetnek a jelenlegi Atom CPU-s modelleknél.

Hirdetés

A Liliputing beszámolója alapján 2017 második negyedévében bemutatkoznak a következő generációs, már Apollo Lake lapkakészletet használó Intel Compute Stick mini számítógépek. A kérdéses terméknek jelenleg két fő változata van: gyengébb és olcsóbbik modellekben Cherry Trail chipes Atom CPU-k dolgoznak, míg a drágábbik és erősebb változatokat Core M központi egységek hajtják.


Hirdetés


A jelenlegi hírek szerint a jövőben is ugyanígy két termékvonal lesz, az olcsóbbik Cherry Trail lapkás változatokat válthatják le az Apollo Lake-es kiadások. Ez jól hangzik, hiszen akár 50 százalékos teljesítménybeli előrelépést is hozhat a termékfrissítés. A Core M-es stickeknél persze még így is gyengébbek maradhatnak, de ezen a teljesítményszinten komoly gyakorlati jelentősége van az extra számítási kapacitásnak.



Az új generációs termékek 2 és 4 GB rendszermemóriával, 32 és 64 GB-os háttértárakkal is elérhetőek lehetnek, opcionálisan gyári Windows 10 rendszerrel érkezhetnek. További pletykált specifikációk: Bluetooth 4.2, Wi-Fi ac, USB 2.0 és USB 3.0 portok, audio Jack.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.