Hirdetés

Skarp Razor: úton az első lézeres borotva



|

Viszlát pengék, a Skarp Razerben csak elemet kell néha cserélni.

Hirdetés

A férfiak több ezer éve ugyanúgy borotválkoznak, ideje talán továbblépni a pengéken. A Skarp Razor nevű borotva lézert használ az arcszőrzet eltávolítására, penge helyett AAA elemet kell benne cserélni, normál használat esetén havonta egyszer. Természetesen bármilyen klasszikus borotvával eltávolítható szőrzetet képes leszedni, a vízállóságának köszönhetően pedig akár a fürdőkád szélén ücsörgő hölgyek is használhatják.

Hirdetés


Használata során a Skarp Razor nem generál kellemetlen szagokat, égetés helyett egy specifikus hullámhosszú fény kibocsátásával képes elvágni a szőrzetet. A lézeres része várhatóan olyan 50 ezer órán keresztül marad működőképes, így ha minden jól megy, akkor a jövendőbeli használóinak ez lesz az utolsó borotvájuk. A Skarp borotvájával kizárt az arcbőr megvágása, továbbá búcsút lehet inteni az irritációnak, viszketésnek és fertőzéseknek.


A termék elméletileg már elkészült, a tervezők a tömeggyártás beindításának költségeit szeretnék fedezni a kickstarteres pénzgyűjtéssel. A borotva valamikor a jövő év során kerülhet kereskedelmi forgalomba, a várható bolti áráról egyelőre nincs információ, de spekulációnk szerint 100-150 dollár közti összegre lehet számítani.


(Forrás: Mashable)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.