Hirdetés

Úton az új iPadek



|

Ming-Chi Kuo szerint a második negyedévben érkezik az Apple három új iPad táblagépe.

Hirdetés

Újabb jelentés futott be, amely alapján az Apple idén tavasszal új iPadeket dob a piacra. Ezúttal azonban a KGI Securities megbízható elemzője, Ming-Chi Kuo számolt be erről. 

Hirdetés

A befektetőknek szóló tájékoztatójában Kuo azt mondta, hogy az Apple három új iPad Pro tablettel készül. Lesz egy frissített 12,9 hüvelykes modell, egy 10,5 hüvelykes keskeny kávával és egy olcsóbb, 9,7 hüvelykes kiadás. 

Az első kettőbe az A10X lapkakészlet kerülhet, míg a 9,7 hüvelykes verzióba a korábbi A9 lapka módosított változata. 

Kuo úgy véli, hogy a 9,7 hüvelykes verzió felel majd az ipades eladások akár 60 százalékáért az évben. Bár az eladások szerinte 10 százalékkal csökkennek majd éves szinten, az árbevétel a magasabb vételárok miatt végül emelkedik. 

Az iPad mini sorsa továbbra is erősen kérdéses: a 2015 óta nem frissített vonalról még csak pletykák sem szólnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.